نحوه تمیز کردن و مراقبت از سمعک
از بخش های مهم در نگهداری سمعکها، تمیز کردن سمعک میباشد. میتوانید با مراقبت و محافظت از سمعک، از آنها برای مدت زمان طولانی، بدون تعمیرات سنگین و هزینه های هنگفت استفاده کنید. در صورت وقوع موارد اضطراری یا حوادث، با داشتن آگاهی از نحوه صحیح تمیز کردن سمعک خود، میتوانید از وقوع مشکلات جلوگیری نمایید.
تمیز کردن سمعک در ابتدا می تواند دلهره آور به نظر برسد، زیرا بسیاری از افراد احساس اضطراب دارند که مبادا وسایل مورد علاقشان خراب شود و برای شنیدن صداهای اطرافیان خود، به مشکل برخورد کنند. با این حال، دانستن اینکه چگونه سمعک ها را تمیز کنید؛ چیزی است که پس از جلسات آموزشی قبل از تحویل سمعک برایتان طبیعی خواهد شد. اگر به دنبال راهنمایی در مورد نحوه تمیز کردن سمعک خود هستید، این مقاله شما را در مورد آنچه باید بدانید راهنمایی می کند.
پس از خرید سمعک، شما باید از آن به بهترین شکل نگهداری کنید. مراقبت ها و رسیدگی به سمعک باعث افزایش طول عمر سمعک می شود. در صورتی که از سمعک خود به خوبی نگهداری کنید؛ دیرتر سمعک شما نیاز به تعمیر پیدا می کند. در ادامه سعی کرده ایم؛ مهمترین نکات را برای پاکیزه نگه داشتن سمعک خود بگوییم.
نکاتی برای مراقبت و تمیز کردن سمعک
برای سمعک مانند هر دستگاه الکترونیکی دیگر، برخی از نکات مراقبت عمومی نیز وجود دارد که باید بدانید. موارد واضحی مانند “جلوگیری از تماس با آب” و “مراقبت دقیق” موارد مشخصی هستند اما، سمعک ها وسایل کوچک و ظریفی هستند که نیاز به ذهنی آگاه دارند. در اینجا برخی از مواردی که باید در مورد سالم نگه داشتن سمعک بدانید آورده شده است.
- سمعک خود را هرگز در مکان های چرب و دارای رطوبت مثل آشپزخانه و حمام قرار ندهید.
- زمانی که در حال استفاده از محصولات نگه دارنده مو و صورت هستید؛ از سمعک استفاده نکنید.
- سمعک خود را در دسترس حیوانات خانگی و کودکان به دلیل خطر بلعیدن، فرار ندهید.
- باتری های سمعک خود را مرتبا تعویض کنید. اگر در آب و هوای سرد زندگی کنید این کار را دو برابر باید انجام دهید.
- همیشه باتری اضافه به همراه داشته باشید و باتری سمعک خود را سریع عوض کنید.
- زمان تعویض باتری سمعک خود را به تاخیر نیندازید تا سولفاته نشود!
- وقتی از سمعک استفاده نمی کنید، سمعک خود را خاموش کرده و دربیاورید.
اهمیت تمیز کردن منظم گوش
پیش از شروع به تمیز کردن سمعک، اهمیت تمیز نگه داشتن گوش خود را نیز به یاد داشته باشید. از آنجا که سمعک درون کانال گوش قرار میگیرد و کانال گوش، محل تجمع جرم گوش و باقیماندههای پوست میباشد، در صورتی که از گوش خود مراقبت کنید، تمیز کردن سمعک به شدت آسانتر خواهد بود. همچنین، تحریک سمعک در داخل گوش ممکن است باعث افزایش تولید موم گوش شود. بنابراین، به منظور جلوگیری از تجمع و انسداد در گوش یا سمعک، سعی کنید به صورت منظم گوش خود را تمیز کنید.
شما می توانید گوش خارجی خود را با پارچه ای مرطوب تمیز کنید. با این کار می توانید؛ هرگونه جرم گوش را که تا سطح گوش شما ایجاد شده است خارج کنید. اگر مستعد انسداد هستید، با پزشک خود در مورد شست و شوی گوش، صحبت کنید. همچنین شما میتوانید با مراجعه به کلینیک شنوایی سنجی طنین سمعک از خدمات مشاوره با بهترین متخصصین شنوایی ایران برخوردار شوید.
چگونه سمعک های ITE را تمیز کنیم؟
تمیز کردن سمعک های داخل گوش (ITE) روش متفاوتی از سمعک های پشت گوش (BTE) دارند. در حالی که یک متخصص سمعک می تواند، روند کار شما را به نمایش بگذارد، در اینجا یک راهنما برای کمک به شما در تمیز کردن سمعک ITE آورده شده است.
برای تمیز کردن سمعک خود، ابتدا دهانههای موجود در آن را پیدا کرده و احتمال وجود جرم گوش یا تجمع وکس گوش را بررسی کنید. سپس، سمعک را به صورت رو به پایین نگه دارید و با استفاده از یک برس کوچک یا مسواک استفاده نشده، آن را به آرامی تمیز کنید. این کار از گیر افتادن ذرات شل در داخل منافذ جلوگیری میکند. در مرحله بعد، با استفاده از قلاب یا گیره کوچک موجود در ابزار تمیزکننده سمعک، سوراخها را پاک کرده و مطمئن شوید که هر گونه جرم از آن خارج شود تا داخل آن گیر نکند. در نهایت، سمعک خود را با یک پارچه تمیز پاک کنید.
سخن پایانی در مورد نگهداری از سمعک
مراقبت از سمعک ها، از مهمترین و حیاتی ترین دلایل طول عمر یک سمعک میباشد. شما با دانستن نحوه درست مراقبت و تمیز کردن سمعک میتوانید؛ به طور چشمگیری بر طول عمر سمعک خود، بیافزایید و از به وجودآمدن هزینه های هنگفت تعمیر، پیشگیری کنید. شما همراهان عزیز میتوانید با مراجعه به سایت طنین سمعک از خدمات این مجموعه به منظور تعمیر انواع سمعک ها و خرید سمعک بهرهمند شوید.
سمعک ها را باید چند وقت یک بار تمیز کرد؟
تمیز کردن روزانه و نهایتا هفتگی باید در دستور کار باشد