سمعک های بلوتوث دار – بررسی کامل مزایا و قیمت سمعک های بلوتوثی
صفحه اصلی » مقالات » دانشنامه سمعک ها » سمعک های بلوتوث دار – بررسی کامل مزایا و قیمت سمعک های بلوتوثی
سمعک های بلوتوث دار، در سالهای اخیر به کمک تکنولوژِی سمعکهای هوشمندی وارد بازار شدند که امکان اتصال بلوتوثی در آنها تعبیه شده است. وجود سمعکهای بلوتوث دار برای بسیاری از افراد کم شنوا حائز اهمیت است. زیرا اگر سمعک قابلیت اتصال به تلفن همراه داشته باشد، آنها میتوانند خیلی راحت تر دیگر قابلیتهای سمعک را تنظیم کنند. سمعکهای هوشمند همانند سایر وسایل هوشمند از جمله موبایل، کامپیوتر، تلوزیون و… که زندگی انسان را بهبود بخشیده است، سرعت ارتباط گیری افراد کم شنوا را افزایش داده است.
سمعک بلوتوث دار چیست؟
سمعک های بلوتوث دار یک نوع از سمعکهای شنوایی میباشند که با بکارگیری تکنولوژی پیشرفتهتر ساخته شده است. این نوع از سمعکها از فناوری بلوتوث برای متصل شدن به دستگاههای مختلف مانند گوشیهای هوشمند، تبلتها، کامپیوترها یا تلویزیونها استفاده میکنند. از طریق این این نوع سمعکها افراد کم شنوا میتوانند صدا را بیسیم و به صورت مستقیم بشنوند. در این صورت کاربران میتوانند به طور کاملاً آزادانه و بدون وجود دردسر کابلهای معمولی از سمعک استفاده کند. امروزه بسیاری از سمعکهای بلوتوث دار، امکاناتی مانند کنترل صدا، اتصال به چند دستگاه همزمان، و تنظیمات پیشرفته صدا را نیز دارا میباشند.
مزیت های سمعک بلوتوث دار
سمعکهای هوشمند بلوتوث دار در کنار اینکه بلندگو و میکروفون خوبی هستند که تنها صدا را بلندتر و رساتر بخش کنند، ویژگیهای دیگری نیز دارند که اهمیت استفاده از آنها را دو چندان میکند. برخی از مهمترین ویژگیهای سمعکهای بلوتوث دار را در ادامه بیان میکنیم.
شنیدن با هر دو گوش: ممکن است برخی از افراد کم شنوا بخواهند با هر گوش بشنوند، چنین امکانی را سمعکهای بلوتوث دار هوشمند فراهم میکند.
تشخیص صداهای مختلف: سمعکهای بلوتوث دار میتوانند صداهای مختلفی از جمله صداهای تلوزیون، موبایل و …، صدای پشت و جلو، صدای مرد و زن و ….
شخصی سازی شده: میزان کم شنوایی افراد ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد. سمعک های بلوتوث دار برای انواع میزان کم شنوایی ساخته میشوند.
کاهش دهنده نویز: با ورود سمعک های بلوتوث دار هوشمند مشکل وجود نویز در صدای پردازش شده کاهش پیدا کرده است. در برخی مواقع آنقدر نویز صدای دریافتی بالا بود که کاربران سمعک را ناراضی و پریشان کرده بود.
ویژگی های سمعک بلوتوث دار
درکنار مزایای بالایی که این سمعک ها دارند برخی قابلیت و ویژگی هایی در این سمعک ها قرار گرفته است که راحتی کار را برای مخاطب بیشتر میکند.
ریموت کنترل: سمعک های بلوتوث دار با داشتن ریموت کنترل و اتصال به آن توسط بلوتوث قابلیت بی صدا کردن سمعک ها را دارند. این ریموت ها بسیار کوچک بوده و حمل آن به راحتی امکان پذیر است.
اتصال به وسایل جانبی: سمعک های بلوتوث دار علاوه بر اتصال به تلفن همراه قابلیت اتصال به دستبند های دیجیتال ورزشی، ساعت های هوشمند و غیره را دارا هستند.
از بین بردن وزوز: از سری ویژگی های شگفت انگیز و خارق العاده سمعک های بلوتوث دار داشتن قابلیت کنترل وزوز گوش است. این کار با اتصال به اپلیکیشن در تلفن همراه و انتخاب این قابلیت صورت میگیرد.
قیمت سمعک های بلوتوث دار
قیمت سمعک های بلوتوث دار به علت داشتن امکانات مختلف متغیر میباشد و عوامل مختلفی در تعیین قیمت سمعک های بلوتوث دار نقش دارند. در ادامه عوامل تاثیرگذار در قیمت سمعک بلوتوث دار را معرفی خواهیم کرد.
برند سمعک: اینکه سمعک بلوتوثی که نیاز دارید را از کدام برند و شرکت تولید کننده سمعک خریداری کنید در تعیین قیمت آن تاثیرگذار میباشد. هر برند بنا به شرایط تولید و جایگاهی که در بازار دارد، محصولات خودشان با قیمت متفاوتی در بازار عرضه میکند.
تکنولوژی: تکنولوژی بکار رفته در انواع مختلف سمعک های بلوتوثی یکسان نیست، بنابراین برخی از سمعکهایی که از تکنولوژی پیشرفتهتری بهرهمند هستند، ارزش و قیمت بالاتری دارند.
کیفیت اتصال: بسیاری از سمعک های بلوتوث دار گاهاً برای اتصال به دستگاههای مختلف دچار ضعف هستند و کاربران با چالش قطع و وصلی مواجه هستند. برخی از سمعکهای هوشمند به خوبی برای رفع چنین مشکلی زمان گذاشتند و توانستند سمعکهایی تولید کنند که کیفیت اتصال بالایی داشته باشند.
میزان امکانات: تمامی سمعکها امکانات یکسانی ندارند، یعنی در برخی سمعکها امکانات بیشتری تعبیه شده است. قیمت سمعک میتواند با توجه به میزان امکانات بکار رفته در آن مدل متغیر باشد.
مقاومت: شرکتهایی که در چند سال اخیر سمعکهای هوشمند تولید میکنند، یکی از مواردی که به آن توجه کردهاند مقاومت سمعک است. سمعک های بلوتوثی نسلهای جدید به شدت مقاوم نسبت به شرایط مختلف هستند. (از جمله ضد آب بودن) چنین قابلیتی در قیمت سمعک بسیار موثر است.
قدرت سمعک: سمعکهایی که قدرت بیشتری دارند، معمولاً قیمت گرانتری دارند.
گارانتی سمعک:سمعکهایی که گارانتی طولانیتر دارند، معمولاً قیمت گرانتری دارند.
تعداد کانالهای سمعک: سمعکهایی که تعداد کانالهای بیشتری دارند، معمولاً قیمت گرانتری دارند
برای رزرو نوبت شنوایی شناسی، مشاوره و خرید سمعک تماس بگیرید.
بهترین برندهای سمعک بلوتوث دار
در این بخش به معرفی محبوبترین و برترین انواع سمعک که از تکنولوژی بلوتوث استفاده میکنند، میپردازیم.
سمعک بلوتوث دار (Phonak Audéo Lumity)
سمعک بلوتوثدار فوناک مدل ادئو لومیتی یک سمعک بسیار متمایز از سایر مدلها و رقبا میباشد. زیرا به صورت جدی و پیشرفته بر روی قابلیت پردازش آواهای گفتاری تمرکز کرده است. با داشتن سمعک فوناک به راحتی میتوانید صداهایی که به گوشتان میخورد را بدون هیچ نویزی بشنوید.
قابلیتی به نام StereoZoom وجود دارد تا صدایی که حاصل از صحبت کردن افراد با شما میباشد را تشخیص دهد، در این حالت دریافت سایر صداهای پس زمینه را به حداقل میرساند.
سمعک بلوتوث دار (Phonak Naída Paradise)
سمعک بلوتوث دار نادیا پارادایس در دو مدل Naída P-PR و Naída P-UP در بازار موجود میباشد. مدل اول سمعک فوناک نادیا پارادایس دارای یک باتری قابل شارژ است که مناسب کم شنوایی متوسط تا شدید است، اما مدل دوم این سمعک برای کم شنوایی شدید تا عمیق طراحی شده است. این سمعک هم همانند سمعکهای ادئو لومیتی که در بند قبل در مورد آن صحبت شد، نویز پس زمینه را به حد قابل توجهی کاهش میدهد.
سمعک بلوتوث دار (Starkey Genesis AI)
سمعک هوشمند بلوتوث دار استارکی جنسیس با هوش مصنوعی، یکی از هوشمندترین سمعکهای دنیا محسوب میشود. الگوی عملکردی این سمعک همانند قشر شنوایی مغز میباشد و آسیبهایی که در اثر چند سال کم شنوایی به این بخش از مغز وارد شده است را پوشش میدهد.
سمعک بلوتوث دار (Jabra Enhance Plus)
سمعک بلوتوث دار Enhance Plus محصول برند جبرا، از استاندارد IP52 بهرهمند است و در برابر شرایط محیطی (گرد و غبار و آب و هوا) بسیار مقاوم است. به گفته شرکت جبرا این محصول قابلیت 4 گانه هوشمندی دارد. اولین قابلیت هوشمند آن Wrap Compressor است که با تجزیه تحلیل سعی بر ارائه صدای با کیفیت دارد.
دومین قابلیت Digital Noise Reduction نام دارد که وظیفه اصلی آن شفاف سازی صدا در محیطهای شلوغ و پر سر و صدا است. قابلیت دیگر این سمعک Digital Feedback Suppression است، این قابلیت فیدبکهایی که از پردازش صدا به گوش کاربر میرسد را ارتقا میدهد و مانع از تداخل آنها میشود و در نهایت آخرین قابلیت مهمی که در این سمعک قرار دارد، Binaural Beamformer نامگذاری شده است. ایزوله کردن صداهای مقابل کاربر به دلیل توجه بهتر کاربر به صداهای مهمتر پیرامون خود کار اصلی Binaural Beamformer میباشد.
آیا سمعک های بلوتوث دار ضرری هم برای بدن دارد؟
بسیاری از افراد تصور میکنند که شبکه اتصال بلوتوث ممکن است آسیبهایی به قلب و مغز وارد کند، اما چنین چیزی باور اشتباهی است. بلوتوث هیچگونه ضرری برای انسان ندارد و افراد کم شنوا در صورت تمایل میتوانند با خیالی آسوده سمعکهای بلوتوثی را خریداری کنند.
جمع بندی
هدف اصلی جمع آوری اطلاعات این مقاله آشنا کردن افراد کم شنوا با سمعک های بلوتوث دار بوده است. سمعک های بلوتوث دار دارای تکنولوژی پیشرفتهتر و جدیدتری به نسبت سایر سمعکها هستند که مزایای بسیاری برای کابران سمعک ایجاد کردند. از جمله مزایای سمعک بلوتوث دار میتوان به تشخیص صداهای مختلف، کاهشدهنده نویز و …. اشاره کرد. علاوه بر مزایا، عوامل تاثیرگذار در تعیین قیمت سمعکهای بلوتوثی و بهترین برندهای تولید کننده سمعکهای بلوتوثی نیز ذکر شدند.
میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر یا حتی خرید سمعک های بلوتوث دار، با کلینیک شنوایی طنین سمعک ارتباط برقرار کنید.
ممنون از همراهی شما
برای رزرو نوبت شنوایی شناسی، مشاوره و خرید سمعک تماس بگیرید.
قیمت سمعک های بلوتوث دار بسته به مدل و ویژگی های آنها متفاوت است. به طور کلی، سمعک های بلوتوث دار گران تر از سمعک های قدیمی هستند.
بهبود کیفیت صدا، جلوگیری از وزوز گوش، بهبود درک گفتار و کنترل آسان
بنظرم سمعک های بلوتوث دار خیلی خفنن
واقعا اینکه میگن خیلی سمعک های بلوتوثی به بدن اسیب وارد میکنه درسته؟
هر دستگاه دیجیتال امواج داری در دراز مدت ممکن است برای بدن اسیبی به همراه داشته باشد اما امواج سمعک های بلوتوثی به حدی نیست که آسیبی به بدن افراد وارد کند.