نکات اساسی و مهم برای عادت کردن به سمعک
بسیاری از مردم از این که میفهمند عادت کردن به سمعک ممکن است کمی طول بکشد، شگفتزده میشوند، به خصوص اگر قبلاً هرگز از آن استفاده نکرده باشند. در کنار یادگیری نحوه عملکرد سمعک، شما همچنین با تمام صداها و محرکهای جدیدی دست و پنجه نرم میکنید که مغزتان در سالهای اخیر آنها را فراموش کرده است. متخصص شنوایی شما در هنگام یادگیری استفاده از سمعک و عادت کردن به سمعک بهترین راهنمای شما است. در هر صورت دی این مقاله تصمیم گرفتیم راه های عادت کردن به سمعک را بیان کنیم. با ما همراه باشید.
بزرگترین تغییر ممکن است صدای خودتان باشد
مهم است که به یاد داشته باشید که سمعک دقیقاً همان چیزی را که قبل از کم شنوایی میشنیدید، تکرار نمیکند. برای برخی افراد، بزرگترین تغییر صدای خود آنهاست. ممکن است صدایتان برای شما خنده دار یا نا آشنا به نظر برسد. همچنین ممکن است بلندتر از آنچه میخواهید به نظر برسد. جویدن و بلعیدن نیز ممکن است به ویژه قابل توجه باشد. این احساسات که در ابتدا آزاردهنده هستند، با استفاده از بیشتر از سمعک از بین میروند. (اگر این اتفاق نیفتاد، حتما به ارائه کننده خدمات شنوایی خود مراجعه کنید.)
نکاتی برای عادت کردن به سمعک
هنگامی که برای اولین بار با سمعک شروع به شنیدن بهتر میکنید، کمی زمان برای سازگاری با سمعک نیاز دارید. چند روز اول استفاده از دستگاههای سمعک در موفقیت و رضایت شما ضروری است، زیرا میتواند بر استفاده یا عدم استفاده از دستگاهتان تأثیر بگذارد. در اینجا نکات و ترفندها و راه های عادت به سمعک را گردآوری کرده ایم. این نکات به شما کمک میکند تا تنظیم و عادت کردن به سمعک برای شما آسان شود به طوری که بتوانید از داشتن سمعک خود لذت ببرید و با شنیدن بهتر زندگی را به بهترین شکل ادامه دهید.
اگر در ابتدا احساس خندهداری داشتید، ناامید نشوید
درست مانند بینی که ممکن است نیاز داشته باشد به احساس قرار گرفتن عینک روی آن عادت کند، گوشهای شما نیز به زمان کمی نیاز دارند تا با حس سمعک خود سازگار شوند. ممکن است دستگاهها را در گوش خود حس کنید، اما در عرض چند روز این حس از بین میرود. اگر از عینک نیز استفاده میکنید که باید روی گوشتان قرار گیرد. در زمان استفاده و گذاشتن و برداشتن آن مراقب باشید.
در ابتدا فقط چند ساعت در روز از سمعک استفاده کنید
بهتر است برای عادت پذیری سمعک در چند روز اول دستگاه های جدید خود را فقط در موقعیت ها و محیط های راحت بپوشید. متخصصان توصیه میکنند که سعی کنید سمعک را در ساعات بیداری خود بپوشید. هر چه صداهای بیشتری بتوانید تشخیص دهید و فیلتر کنید به متخصص شنوایی شما کمک میکند تا در بازدیدهای بعدی شما تنظیماتی را انجام دهد. همچنین، هرچه بیشتر از سمعک خود استفاده کنید، مخصوصا در موقعیتهای ساکت که در خانه هستید، صداهای بیشتری را میتوانید تشخیص بدهید و فیلتر کنید. زمانی که نیز در یک محیط پر سر و صدا قرار میگیرید، مغز شما میتواند سریعتر به آن عادت کند