

عوارض جانبی از دست دادن شنوایی
آیا تا به حال درباره عوارض جانبی از دست دادن شنوایی چیزی شنیده اید؟
برای آگاهی از برخی مشکلات ناشناخته ناشی از دست دادن شنوایی ، ادامه مطلب را بخوانید .
مانند هر شرایط مزمن یا تغییر دهنده زندگی در اثر بالا رفتن سن ، کاهش شنوایی شما با گذشت زمان نیز می تواند به همان اندازه ناتوان کننده باشد .برای افرادی که با کاهش شنوایی دست و پنجه نرم می کنند ، مشکل فراتر از گوش آن ها است . به خصوص وقتی صحبت از طیف وسیعی از عوارض جانبی کمتر شناخته شده می شود که همراه با مشکلات شنوایی مانند وزوز گوش، افسردگی و استرس گرفته تا کیفیت زندگی در اثر بوجود آمدن کم شنوایی رو به وخامت می رود . ما برخی از علائم متداول ، اما کمتر مورد بحث را بررسی کرده ایم که کاهش شنوایی درمان نشده می تواند منجر به آنها شود و برخی از شرایط موجود ممکن است شما را متعجب کند .
بدن و ذهن انسان از آنچه فکر می کنیم پیچیده تر است . وقتی یک چیز اشتباه پیش می رود ، می تواند از طریق راهی که انتظار نداریم بر سایر اعضای بدن تأثیر بگذارد . وقتی صحبت از افراد مبتلا به وزوز گوش یا انواع مختلف کاهش شنوایی می شود ، تأثیرات این بیماری فقط به علائم تجربه شده محدود نمی شود . متخصصان شنوایی شناس اکنون می فهمند که وزوز گوش و سایر اشکال از دست دادن شنوایی در صورت عدم درمان می تواند تأثیر قابل توجهی در طیف وسیعی از مناطق مختلف بدن داشته باشد .
عوارض جانبی از دست دادن شنوایی غیرمعمول که می توانید تجربه کنید
اگر مدتی از احساس کم شنوایی شما می گذرد و برای درمان آن اقدام نکرده اید ، ممکن است درگیر برخی از عوارض جانبی در دیگر اعضاء بدن خود شده باشید. به خصوص برای افراد مبتلا به وزوز گوش که در آن ها درمان کنترل نمی شود ، عوارض جانبی می تواند قسمت قابل توجهی از این بیماری باشد . اعصاب شنوایی ما می توانند کارهای بدتری نسبت به نحوه شنیدن چیزها داشته باشند . در موارد مزمن ، آن ها همچنین می توانند بر نحوه مشاهده و تعامل ما با جهان تأثیر بگذارند که می تواند انواع پیامدهای پیش بینی نشده را به همراه داشته باشد .
عملکرد شناختی کاهش می یابد
اصطلاح کاهش عملکرد شناختی یک اصطلاح کاملاً پزشکی و ترسناک است ، این بدان معنی است که کاهش شنوایی می تواند به طور مستقیم بر سلامت مغز شما تأثیر بگذارد . حس شنوایی به عنوان یکی از حواس اصلی انسان محسوب می شود ، در نتیجه عدم توانایی شنیدن صحیح می تواند منجر به عدم تحریک سیستم عصبی انسان شود . این کاهش محرک ها منجر به عدم دریافت کیفیت اطلاعات از ذهن انسان می شود . مانند هر قسمت دیگر از بدن که با وجود مشکل عضوی بدون استفاده می شود ، با گذشت زمان ، عدم توانایی انسان در شنیدن می تواند به طور مستقیم بر عملکرد شناختی مغز انسان تأثیر بگذارد . حتی شواهد نشان داده است که کاهش شنوایی درمان نشده می تواند منجر به خطر بالاتر زوال عقل در مراحل بعدی زندگی شود . این موضوع مراقبت و کمک به نیاز افراد کم شنوای کهنسال را از طریق دستگاه شنوایی بیشتر از قبل می طلبد و امری حیاتی است .
مسائل بهداشت روان
احساسات ما در یک روز معین می تواند به طور مستقیم تحت تأثیر عوامل مختلف قرار گیرد . به ویژه عوارض جانبی از دست دادن شنوایی می تواند کاملاً منزوی کننده باشد . به همین ترتیب ، نتیجه آن مشکلات روانی است که مدیریت آن می تواند به اندازه خود شنوایی دشوار باشد . اختلالات اضطرابی ، افسردگی پس از زایمان و سایر اختلالات را می توان به مشکلات شنوایی در افراد خاص مرتبط دانست . به خصوص وقتی صحبت از شرایط مزمن یا طولانی مدت کم شنوایی می شود . اختلال خلقی و اختلال عاطفی فصلی نیز ممکن است با کاهش شنوایی مرتبط باشد . تعجب آور نیست که بیماری روانی می تواند ناشی از چنین شرایط استرس زا و ناتوان کننده ای باشد . بهترین کاری که می توانید برای کاهش تأثیر روانشناختی کاهش شنوایی انجام دهید ، درمان سریع به موقع و موثر آن است .
مشکلات معده و درد مزمن
عوارض جانبی از دست دادن شنوایی می تواند از نظر جسمی به همان اندازه که از نظر روانی ناتوان کننده است ، منجر به انواع علائم جسمی ناخوشایند شود . ناراحتی معده ، درد ، اسهال و یبوست فقط موارد اندکی از استرس و اضطراب ناشی از کمبود شنوایی به عنوان یک بیماری که می تواند منجر به همه این علائم شود گذارش شده است
همین الان برای مشاوره و ارزیابی شنوایی و خرید سمعک با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید .